Wie zijn we

GRIP HEBBEN EN HOUDEN

Wie we zijn

Eindelijk advies, dienstverlener voor de overheid en semioverheid

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van interim professionals die zich onderscheiden in kennis en kwaliteit.

In ons dagelijkse werk voor gemeenten, provincies en waterschappen worden wij steeds vaker geconfronteerd met complexe vraagstukken over inrichting, stroomlijning van organisatie en processen om grip te houden op de kwaliteit en de uitvoeringskosten en doorlooptijd.

Ons team van vaste medewerkers heeft de krachten gebundeld met zelfstandige professionals om gemeenten, provincies, waterschappen en samenwerkingsverbanden te helpen bij deze complexe vraagstukken. Samen hebben wij al vele projecten en adviestrajecten succesvol doorlopen. Door onze nauwe samenwerking en gezamenlijke jarenlange ervaring bij lokale overheden kunnen wij voor elke situatie een oplossing bieden. Eindelijk Advies biedt altijd maatwerk, omdat voor weinig problemen standaardoplossingen volstaan en onze verkenningen, onderzoeken en adviestrajecten vaak complexe beslissingen ondersteunen.

“Wil jij een bijdrage leveren aan het oplossen van deze complexe vraagstukken bij gemeenten, provincies, waterschappen?”

Samenwerking Professionals

Eindelijk Advies biedt volop uitdaging. Ook op de lange termijn

Eindelijk Advies bestaat uit een team van vaste medewerkers in samenwerking met zelfstandige professionals. Onder ons zijn onder meer projectleiders, juristen, bouwkundigen, BAG beheerders, specialisten basisregistraties, belastingspecialisten en taxateurs.

In ons dagelijkse werk voor gemeenten, provincies en waterschappen worden wij steeds vaker geconfronteerd met complexe vraagstukken over inrichting, stroomlijning en organisatie van processen. Het belangrijkste doel: grip hebben en houden op de kwaliteit en de uitvoeringskosten van deze processen. Wil jij een bijdrage leveren aan het oplossen van deze complexe vraagstukken bij gemeenten, provincies, waterschappen? Ben jij ondernemend en zie je kansen? Dan zoeken wij jou! Eindelijk Advies biedt volop uitdaging. Ook op de lange termijn.

Bouw jij met ons mee? Neem contact op met Erik van den Berkmortel of Iskander Wapenaar voor een nadere kennismaking. We horen graag van je.